Sök resa
Nattlivet i Sunny Beach

NATTLIVET I SUNNY BEACH

Skrivit den 2018.05.08 av Frida och Bella

Nattliv Sunny Beach

Sunny Beach har med sitt galna nattliv gjort sig känd för att vara det ultimata festparadiset. Men var är det bästa festerna och största klubbarna i Sunny Beach och var är det bäst att gå ut? Det får du svaret på här!

Är du i tvivel om var du ska resa härnäst och är du taggad på att festa?

Så är det utan tvivel Sunny Beach du ska till! I Sunny Beach finner man huvudgatan som kallas Flower Street med det pulserande nattlivet. Här är fyllt av med barer och klubbar.

Som gäst hos Uptours är du garanterad kort gångavstånd till klubbarna då alla våra hotell är placerade centralt i den populära feststaden!

Den Glade Viking Nattklub

Utöver det finns det den världskända klubben den Glade Viking i Sunny Beach (DGV) som också är placerat på den gatan. En jätte stor klubb som är ett måste att besöka på sin semester. DGV är bland annat känt för sina legendariska Buckets.

Med alkohol som motsvarar 10 drinks kan du du sammansätta din egna favorit bucket hos alla bartenders och vara säker på att få en galen kväll! Vi har såklart fixat så att du får rabatt med Uptours VIP-Paket. Entrepriset på den Glade Viking har de dyraste entrepriset i Sunny Beach- men det ändrar inte på att klubben är full varje kväll. Klubben fylls ut med 2.500 gäster.

Man betalar 20 Leva, ca 100 svenska kroner för att komma in. Därför kan det löna sig att köpa Uptours berömda VIP-Paket, som säkrar dig gratis entre samt stora rabatter i baren. Med ett Uptours VIP- kort sparar du tusentals av kroner på din semester.

På Den Glada Viking är det möjligt för att få en massa nya bekantskaper eller kanske en liten sommarflört.

Skandinavisk nattklubb

Den Glade Viking, är en skandinavisk klubb och därför är vi så lyckligtlottade att det finns en Scandiavian Lounge där alla Uptours Guider och gäster befinner sig. Här står det även danska/svenska bartenders, och det bjuds på många kalla drinkar som väntas på att drickas upp.  
Kanske en body tequila, om man är taggad på det? ;)

Du kan i alla fall se framemot att skapa dig en massa minnen för livet i sällskap med många festglada gäster. I Sunny Beach är det något till varje smak - om du gillar stora klubbar var dina danstalanger kommer på prov, eller om du vill sitta på en strandbar och mysa med läckra cocktails - Eller kanske något helt annat?

Med dina Uptours Guider i förarsätet tar vi dig igenom hela Sunny Beachs festgata och visar dig de absolut coolaste ställena! Med Uptours ser vi till att skapa rammar för att du ska få ditt livs bästa semester.

Vi ser till att sammansätta ett galet festprogram var du får i stort sätt alla de häftiga barer och klubbar i Sunny beach.

Sunny Beach fest

Vi kan skriva under på att nattlivet är galet och pricken över i:et är våra arrangemang som gör det till en oförglömlig resa. Det är pågrund av arrangemangen som du får den hela upplevelsen av vad Sunny Beach har att erbjuda. Tillsammans med Uptours gästerna och guiderna håller vi Sunny Beach coolaste och galnaste fester som blir det absolut bäst på din semester.

Gör dig redo och tagga!


Om Frida och Bella

Frida och Bella har jobbat som Uptours guider i Sunny Beach i hela 3 säsonger. Om någon känner till möjligheterna i Sunny Beach, oavsett om det är i nattlivet eller aktiviteter på dagtid, så är Frida och Bella rätt personeratt be om råd!