Sök resa
Jobb som Semesterrådgivare

Jobba hos Uptours (BKM-Travel)!

Jobbstart: Snarast
Arbetsplats: Köpenhamn 
Anställning: Fulltid

Är det dig vi söker?

Är du vår nya semesterrådgivare med stora försäljningsambitioner och viljan att vara en del av resebranschens mest måldrivna och nyskapande team?
Kan du se dig själv hjälpa och inspirera våra ungdomliga gäster att hitta den helt riktiga semestern?
Är du duktig till försäljning och service via e-mail, chatt och telefon? Då är det dig vi söker!

Du får möjlighet att ta ansvar och sätta din egen prägel på arbetsuppgifterna och du kommer att ingå i ett team av positiva och försäljningsorienterade kollegor. Du kommer arbeta i resebranschens senaste IT-system.

Det är ett väldigt socialt jobb där man ständigt umgås med människor och får vänner och bekantskaper för livet. Därför är det viktigt som semesterrådgivare hos Uptours att man är utåtgående, ansvarsfull och serviceinriktad.

Vem är vi?

Uptous (BKM-Travel) är ett företag i snabb tillväxt. BKM-Travel är ett företag som drivs med stark entreprenörsanda genom alla organisationens delar. Frågar du anställda i BKM-Travel beskrivs vi som en verksamhet med högt till tak, där frihet och ansvar är två nyckelord.

Vi strävar efter att det alltid skall vara kort väg från idé till handling och när vi beslutar oss för att pröva något nytt så gör vi det alltid helhjärtat. BKM-Travel driver idag 3 olika nischverksamheter i resebranschen, som alla bidrar till positiv utveckling av den skandinaviska charterbranschen.

Uptours är en av de verksamheter som BKM-Travel bedriver, och är Skandinaviens största ungdomsresebyrå. Uptours som ungdomscharterarrangör kan beskrivas med ord som ungdomligt, festligt, utmanande, tryggt och säkert för alla resenärer, professionellt och genomarbetat.

Vem är du?

Du har viljan till att vara en del av branschens mest målinriktade och nyskapande team. Vi ställer höga krav på oss själva och nöjer oss inte med en “andra plats”. Det är viktigt att du är målmedveten och resultatdriven.
För att nå dina resultat skall du vara självgående och ytterst handlingskraftig. Du kommer att nå dina resultat genom att vara nyskapande och nytänkande. Branschen är mycket snabb och ombytlig, följer strömningarna och tendenser, vilket gör att du skall vara alert hela tiden och kunna reagera på detta för att skapa dina resultat.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Försäljning av resor och servicering av kunder
  • Följa en personlig försäljningsbudget
  • Genomföra aktiviteter utifrån en marknadsföringsplan
  • Kontrollera och säkerställa att alla produkter och informationer är korrekta på hemsidorna

Vi erbjuder

Ett utmanande och spännande jobb med massor av utmaningar där det endast är du själv som sätter begränsningarna. Därutöver vill du uppleva goda interna möjligheter för personlig och arbetsrelaterad sparring och utveckling, samt en rymlig men resultatorienterad kultur.

  • En fast lön med attraktiv bonusordning.
  • Fulltidsanställning med start snarast

Arbetsplats

Personen kommer till att arbeta från vårt kontor i Köpenhamn på Lergravsvej 53, 2300 KBH S
(tar ca. 30 min från Malmö C).

Rekryttering och ytterligare information

Är det dig vi söker, har du frågor eller vill ha ytterligare information angående tjänsten, kontakta BKM-Travel´s VD Anders M. på +45 28 90 75 04.
Skicka din ansökan senast den 30 mars till am@bkm-travel.com

Vi håller fortlöpande samtal med kandidater och förbehåller oss rätten att avsluta rekryteringen inna den 30 mars om vi hittar den rätta kandidaten.