Sök resa
Jobb som Guide & Resespecialist

Jobba hos Uptours!

Anställningsansökan: Ungdomsresor Guide - Sälj & Resespecialist  

Drömmer du om att få ta hand om utveckling och försäljning av studentresor i Sverige samtidigt som du blir ungdomsguide för skandinaviens största ungdomsresebolag till sommaren på en av våra 3 destinationer Magaluf, Sunny Beach eller Ayia Napa så har vi den perfekta anställningen för dig!

Anställning

Anställningen som Resespecialist och Ungdomsressor Guide är ett spännande och utmanande jobb med stora variationer och olika ansvarsområden. Du kommer under vinter fungera som Resespecialist i Sverige där du kommer vara ansiktet utåt och ta hand om försäljningen av studentresor till unga studenter i målgruppen 17-22 år på bl.a skoler, gymnasium och mässarrangemang. Över sommaren kommer du ingå i ett guideteam där du bland annat kommer ansvara för försäljning, event och service till våra många unga gäster som valt att åka på studentresa. 

Dina uppgifter som resespecialist

 • Sälj
 • Säljsbudget och uppföljning av den
 • Utveckla en marknadsföringsplan och säkra genomförandet av dem planerade aktiviteterna.
 • Administration och leda säljarbetet med studentresor
 • Marknadsföra Outpour i Sverige
 • Besöka skoler och gymnasium
 • Utförandet av mässarrangemang

 

Dina uppgifter som Sälj, Event- & Ungdomsguide

 • Daglig kontakt med gäster i målgruppen 17-22 år
 • Försäljning av event och fester
 • Utföra Uptours unika fester och events
 • Hålla i dagliga aktiviteter
 • Genomföra ungdomliga välkomstmöte och transfer
   

Vem är du

Vi letar just nu efter personer som önskar en stor frihet till att få utveckla och påverka den svenska ungdomsmarknaden. Som person ska du vara mycket utåtriktad, ha hög energinivå och vara bra på att ta kontakt med alla unga människor och större grupper. Du ska ha viljan till att vara en av branschens mest målinriktade och innovativa team. Vi ställer stora krav på oss själva och nöjer oss inte med att vara näst bäst. Det är därför viktigt att du är en resultatorienterad och målinriktad person ut till fingerspetsarna. För att uppnå dina resultat ska du vara självständig och ytterst effektiv. Du kommer nå dina resultat genom att vara produktiv, uppsökande och nytänkande.

 

Vem är vi

Uptours tillhör BKM-Travel som är ett snabbt växande företag. BKM-Travel är en firma som drivs av starkt entreprenörskap i hela organisationen. Om du frågar medarbetare i BKM-Travel beskrivs vi som en orginisation med högt till taket och frihet med ansvar. Vi strävar alltid efter att vara korta från idé till handling och när vi bestämmer oss för att göra något nytt gör vi det helhjärtat. Idag driver BKM-Travel 3 olika företag i resebranschen där alla bidrar till den positiva utvecklingen i den skandinaviska ungdomsindustrin. Uptours är en av företagen i BKM-Travel och är skandinaviens största ungdomsresebolag. Uptours som ungdomsresearrangör kan beskrivas med ord som ungdomlig, festlig, utmanande och professionell.

 

Rekryttering och ytterligare information

Om du har frågor eller är intresserad av anställningen ska du skicka sin ansökan och CV till BKM-Travels rekryteringsansvarige person, Nicholas Holst Bjørnøen till mailen nh@bkm-travel.com eller på telefonnummer 0844681810.


P.S Vi rekryterar löpande så sänd din ansökan i dag istället för imorgon! Vi ser fram emot att få höra från dig!

google-site-verification=Y7XXT2WJ847vOr_T5gqk-X-Om2qqOS8rgD1ZIhsBtIg