Sök resa
Jobb som guide

Jobba som Uptoursguide - världens roligaste jobb!

JOBBET SOM GUIDE

Att jobba som ungdomsguide hos Uptours är spännande och roligt, men även ett mycket krävande jobb där ingen dag är den andra lik. Som Uptours guide är du ansiktet utåt och personen som gästerna vänder sig till för att få hjälp eller för att svara på eventuella frågor och funderingar. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att du ska möta upp gästerna på flygplatsen, hålla i välkomstmöten, arrangera events/fester och bara ha skoj med gästerna och se till att de får en semester som de aldrig glömmer! 

Det är ett väldigt socialt jobb där man ständigt umgås med människor och får vänner och bekantskaper för livet. Därför är det viktigt som Uptoursguide att man är utåtgående, ansvarsfull och serviceinriktad.

 

UTOPIA GUIDESKOLA

Ett krav vi har på alla våra guider är att dom ska ha genomgått en guideutbildning. Vi rekommenderar Utopia guideskola som vi har ett starkt samarbete med. Utopia guideskola är en seriös, oberoende och intensiv fyraveckors guideutbildning som hålls på Mallorca.

Vi vet av erfarenhet att guider utbildade på Utopia guideskola håller en hög nivå och att dom efter den här utbildningen har kompetensen att klara jobbet som en Uptoursguide.

Vi kommer till Utopia guideskola i slutet av utbildningen där vi håller en verksamhetspresentation med efterföljande jobbsamtal. Vi anställer ca 80% av våra guider direkt från Utopia guideskola.

 

Besök Utopia guideskola, klicka här

Så är du intresserad av att arbeta för Uptours och bli en del av vårt engagerade team av fantastiska ungdomar? Så är det nu du ska slå till innan det är försent!

Vid eventuella frågor är du/ni hjärtligt välkomna att kontakta oss på info@uptours.se

 

google-site-verification=Y7XXT2WJ847vOr_T5gqk-X-Om2qqOS8rgD1ZIhsBtIg